Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Uw droombadkamer in Hoorn

Is uw badkamer verouderd? Of heeft u last van terugkerende problemen? Dan kunnen wij uw badkamer verbouwen. Dit doen we altijd volgens een plan op maat. Zo kunnen we alleen het sanitair vervangen, kleine aanpassingen doorvoeren of uw complete badkamer aanpakken. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn: bij ons bouwbedrijf realiseren we snel en vakkundig de badkamer van uw dromen.

Badkamer verbouwen

Wanneer u ons inschakelt om uw badkamer aan te pakken kijken we altijd eerst naar het grote plaatje. We vinden het belangrijk dat esthetisch gezien alles klopt en uw badkamer past in uw interieur. We beginnen daarom met een kennismakings- en stijladviesgesprek. Tijdens dit gesprek spreken we uw wensen met u door en overleggen we de mogelijkheden. Als u wilt tonen we voorbeelden van badkamers in verschillende stijlen om u te helpen de beste optie te kiezen.

Ligt er een duidelijk plan op tafel, waarin het esthetische en praktische doel van de ruimte beide duidelijk in naar voren komen? En bent u akkoord met de offerte? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We voeren de werkzaamheden altijd volgens schema uit en u krijgt de ruimte om tijdens de uitvoering feedback te leveren.

Is uw badkamer toe aan een opknapbeurt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan u graag te woord!