Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Verbouwen in Hoorn

Tegenwoordig kiezen steeds meer huiseigenaren ervoor om te verbouwen in plaats van verhuizen. Volgens ons is dat heel erg slim. Waarom? Een goed uitgevoerde verbouwing zorgt ervoor dat u weer optimaal kunt genieten van uw woning zonder te hoeven verplaatsen. Verbouwen is hierdoor een stuk goedkoper en minder ingrijpend en dus zijn wij hier een grote voorstander van.

Haal het optimale uit uw woning

Een verbouwing helpt u meer uit uw woning te halen. De reden om aanpassingen te laten doen is voor elke huiseigenaar anders. Toch is het doel altijd hetzelfde: prettiger wonen. Bij ons bouwbedrijf voeren we elke verbouwing tot in de puntjes uit. Het maakt hierbij niet uit of het nu gaat om het creëren van meer bergruimte, een extra slaapkamer of een grotere woonkamer.

Persoonlijk advies

We hebben een persoonlijke aanpak zeer hoog in het vaandel staan. Zeker daar waar het gaat om verbouwingsklussen vinden we het belangrijk om u heldere informatie in hapklare porties te geven. U heeft niets aan een stormvloed van technische termen en dus nemen we ruim de tijd om met u om tafel te gaan en alle mogelijkheden door te spreken.

We voeren uw verbouwing van A tot Z op een professionele manier uit. Met een duidelijk schema en strakke deadlines weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u graag aanpassingen laten doen aan uw woning? Dan laten wij u graag weten wat we voor u kunnen betekenen.