Snel in contact met de juiste specialist

U bent op zoek naar een specialist voor uw klus? Middels deze site en het landelijke Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Zij helpen u vakkundig en vriendelijk met het oplossen van uw probleem. U bepaalt zelf op welke manier u graag contact wilt met uw vakman, waarna u samen verdere afspraken maakt. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Zolder verbouwen in Hoorn?

Is uw zolder een donkere plek? Een ruimte waar u vooral rommel verzamelt? En is het een plek waar liever niemand komt? Dat is zonde! Uw zolder kan een mooie, lichte ruimte zijn die prettig is om in te verblijven. Laat een vakman uw zolder verbouwen en haal meer uit uw vierkante meters woonoppervlakte.

We kunnen uw zolder omtoveren tot een sfeervolle extra slaapkamer, een georganiseerde opbergruimte of prettige plek om te sporten. Het maakt niet uit waar u uw zolder voor wilt gaan gebruiken: onze vakmannen helpen u om een fijne plek te maken van deze vaak ondergewaardeerde ruimte.

Isoleren en verstevigen

Is uw zolder in de zomer heel erg warm en in de winter heel erg koud? Dan is het zaak om deze goed te isoleren. Onze vakmannen hebben hier ruime ervaring in en zorgen ervoor dat er een constante temperatuur ontstaat. En is de dakconstructie niet meer optimaal? Dan kunnen we deze voor u verstevigen.

Dakkapel en dakramen

Voor meer licht kunnen we dakramen plaatsen. Wilt u ook meteen meer sta- en loopruimte creëren? Dan kunnen we één of meerdere dakkapellen installeren.

Wilt u uw zolder laten aanpakken en er een fijne extra ruimte van maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren klusjesmannen spreken graag de mogelijkheden met u door.